MSI A58M-E33 Sistemi Yenilemek

Isoroku Yamamoto

Hectopat
Daha fazla  
  • MSI A58M-E33 Anakart
  • AMD A4-5300 İşlemci
  • HD7480D Grafik İşlemci
  • Toshiba 500GB 7200RPM Sabit Disk
  • Nagas 250W Güç Kaynağı
Bu sisteme yeni işlemci ve bellek almak istiyorum, oyun odaklı olacak şekilde. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yeni bir sistem almanızın zamanı gelmiş, FM2+ ölü bir soket tipi yatırım yapmayın. Madem 1000tl bütçeniz var hem güncel, hem çok daha iyi bir sistem toplanabilir. Buyrun:
Bu sisteme bütçeniz varsa şimdi, yoksa daha sonra GTX 1050 TI (600tl) (veya RX470) aldınız mı elinizdeki sistemi 5e katlar.

Ama illa ki elinizdeki eski sisteme yatırım yapmak istiyorsanız, buyrun yapın. Sisteminize en iyi AMD A8 7650K (327tl) gider. Bellek olarak PNY 8GB DDR3 (2X4GB) 2133MHZ (186tl) alabilirsiniz. Ne kadar az yatırım yapsanız o kadar iyi. Bu arada güç kaynağınız kötü.

Son düzenleme:
Eski tip soket için fazla yatırım yapmamanızı öneririm. A8 7600 yeterli, onun yanında GTX 750 ti alabilirsin. Birde PSU şart.

Bu kasaya alternatif önerir misiniz?

Tam olarak nasıl bir kasa istiyorsunuz?. Kalite ve f/p açısından aynı fiyata daha iyisini bulamazsınız. Kasa ve güç kaynağı için bütçeniz ne kadar?.

Kasanın iyi olduğunda hemfikirim ama internette araştırmama rağmen güç kaynağıyla birlikte satılan bulamadım. Sizin daha önce vermiş olduğunuz linkte de stoklar tükenmiş. Birkaç hafta stoka gelmesini bekledim ama gelmedi. Artık siparişi vermek istiyorum başka kasa da olsa. Kasa ve güç kaynağı bütçem 400 TL.

Kasa olarak aynı kasayı: Corsair Carbide Series SPEC-01 (190tl), PSU olarak EVGA 500B Bronze (230tl) öneririm. Fiyat bıraz aştı ama güç kaynağı Corsair'in VS serisinden daha iyi. Alternatif olarak bunu da düşünebilirsiniz: THERMALTAKE VERSA N21 80PLUS 600W (420tl) ama ilk önerdiğim daha iyi bir seçim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…