MSI A620M-E BIOS Update nasıl yapılır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Videographer
Merhaba, bilgisayarımı topladığımdan beri hiçbir şekilde BIOS güncellemesi yapmadım. Bu yüzden Update yapmak istiyorum, sizce gerekli mi ve nasıl yapılır?

Dosya Ekleri

• 1720697248773.png
    1720697248773.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 180
Bende MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi var. NVIDIA için optimize edilmiş son sürümü indirdim. Sorunsuz kullanıyorum. Beta da olsa AM5 sokette güncel tutmak daha iyi. Hala sorunlar var çünkü. En basitinden benim anakart 2x16 6400MHz RAM takınca görüntü vermedi. Birini çıkartıp diğerininde slotunu değiştirince görüntü verdi. Anakart ilk versiyon sürüme sahipmiş. Çift slot 6400MHz RAM'lere desteği yoktu anakartın. BIOS güncelleyince sorunsuz görüntü verdi.

Msi sitesinden bios dosyasını indirip flash diske atın. Normal bir sürüm varsa beta olanı yapmayın tavsiyem. Sonra bilgisayar açılırken delete tuşuna klavye ışığı yandıktan sonra bir iki sefer basarsanız bios ekranı gelir. Sonra mflash a tıklayın orada attığınız bios dosyası çıkacak zaten. Hem şu anki hem güncelleyeceğiniz sürüm numaraları yazar. Oradan güncelle deyip %100 olmasını bekleyin.

Anakartın ilk BIOS sürümüne sahip. Yeni gelen güncellemelerde hata düzeltmeleri var. Attığım videodan izleyerek yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartın ilk BIOS sürümüne sahip. Yeni gelen güncellemelerde hata düzeltmeleri var. Attığım videodan izleyerek yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı