MSI A650bn 650W PSU çakma mı?

fiji

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar geçenlerde Hepsiburada üzerinden MSI A650bn 650W PSU almıştım. Yarım saat sonra elimde olacak. Ama fark etmediğim bir nokta var. Satıcı PSU'yu Van'dan yolluyor. Sizce bunun çakma olma ihtimali var mıdır ya da orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar geçenlerde Hepsiburada üzerinden MSI A650bn 650W PSU almıştım. Yarım saat sonra elimde olacak. Ama fark etmediğim bir nokta var. Satıcı PSU'yu Van'dan yolluyor. Sizce bunun çakma olma ihtimali var mıdır ya da orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Ben olsam kokusuna bakardım. Çakma ürünler ile orijinal ürünlerin kokuları çok farklı oluyor. Ama tabii varsa diğer yöntemler daha mantıklı 😅.

Üretim yerine ve seri numarasına bak. (MSİ genelde Tayvan veya Çin'de üretiyor).

Yüksek ihtimal orijinaldir, PSU'ın çakmasını yapmak zor iş

PSU'nun ağırlığından ve materyalinden anlaşılır az çok, mağaza puanı iyi ise zaten sahte olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı