MSI A68 E33 V2 ve AMD X4 860K Sistem Açılmaması

Deafman

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Önceden Asus A68 HM-K anakartımın kitlenme sorunlarından dolayı 4 kere servise gitti, servisten olumlu bir yanıt gelmeyince Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim ve haklı görüldüm param iade oldu. Şimdi de MSI'ın A68 E33 V2 anakartını aldım ve yine bir problemle karşılaştım kafayı yemek üzereyim.

Bu seriler nedense bana hep problem yaşattı. Sıkıntı şu Xigmatek GAİA 2 soğutucusunu takınca ekrana görüntü gelmiyor fakat bütün fanlar dönüyor, soğutucunun vidalarını gevşetince öyle görüntü alıyorum fakat bu sefer de soğutucu sallanıyor ve ısıda performans kaybı yaşıyorum servise gönderdim fakat sıkıntı yok alarak geri aldım ürünü. Benim gibi sıkıntı yaşayan ya da bana yol gösterebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
Arkadaşlar teknik servis ile görüştüm, stok fan bağlanınca sıkıntı olmadığını eğer benim soğutucumda bu sıkıntıyı veriyorsa problem anakartta değil soğutucudadır dedi ve stok fan kullanmam gerektiğini söyledi. Sebebi ise soğutucunun vidalarını sıkınca veriyoluna hasar veriyor ve bağları koparıyormuşum. Sizce servis bu durumda haklı mıdır ben işlemci mi stok fan ile kullanmak zorunda mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı