MSI A68HM-E33 V2 kaç MHz RAM destekliyor?

• Konuyu başlatan Hamsi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 7.423

Hamsi

Hectopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'da Recep ve Ali abin 1500 TL'ye topladığı sistemin anakartına bakarken 2133 MHz desteklediğini fark ettim. Vatan Bilgisayarın hatasımı yoksa 2133 MHz destekleyen anakarta 2400 MHz RAM takabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorum 2133 MHz destekleyen anakarta 2400 MHz RAM takılır mı? Sen yanlış anlamışsın herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 2400 Mhz ram takabilirsin ama anakartın sınırı 2133 Mhz olduğu için 2133 Mhz'de çalışacaktır.

1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi videosunda görüldüğü gibi 2400 mhz ramler kullanmışlar. Bu bellekler bios da 2400 mhz ye çıktıklarını videodan ben şahit oldum. Demek ki 2400 mhz destekliyormuş.

Ancak arkadaşın dediği gibi özelliklere baktığımda 2133 mhz ye bile overclock ile çıktığını gördüm. Bu anakartta 2400 mhz belleklerin nasıl çalıştırıldığı cidden bende de bir sorunsal haline geldi.

ram.png

ram 2.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı