MSI A68HM-E33 V2 Uyumlu RAM

Bu RAM bu Anakart ile uyumlu mu?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0

Mr. Baran

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
MSI-AMD.png

Gördüğünüz gibi her şey çok güzel 480 liraya geldi. Hatta N11'den 50 TL'lik kuponum da vardı 420 TL'ye kapattım.

Sistem açılmadı. Ses var görüntü yok. Biraz kurcaladım sorun RAM'de imiş. Elimde Gskill RipJaws serisi 2x4 GB RAM vardı onunla sistem sorunsuz açıldı.
RAM bozuktur diyip satıcıya geri gönderdim. 90 liradan 59 liraya düşmüş diye aldık adamdan. RAM ona ulaşınca ben taktım çalışıyor dedi sizin sisteminiz AMD değildir ondan açılmamıştır dedi. Bende olur mu zaten sırf bu belleği APU sistem kuruyorum diye aldım dedim. Akşama kadar başka testler yapıp beni arayacağını söyledi ve kapattı. Bu RAM DDR3 ve 1333 MHz hızında ve MSI'ın sitesinde bu hız destekleniyor yazıyor.
RAM'in kodu da kvr16n11s8/4

Arkadaşlar sizce bu satıcı beni mi kekliyor yoksa bu RAM gerçekten de bu sistemde çalışmıyor mu? Şimdi çocuk geldi abimiz diye güvendi bize 1 haftadır şu RAM sorununu tam çözemedim. Yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar kalırım. Teşekkürler Arkadaşlar!!!

Dosya Ekleri

• MSI-AMD.png
    MSI-AMD.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Konuyu unutmuşsundur bile ama yine de yazayım;
  • Belleği her iki bellek yuvasında da dene,
  • BIOS flash güncelle (v8.40),
  • PC açılmamasıyla ilgili genel statik elektrik önlemlerini al (parçalarla uğraşırken halıya kilime basma, lastik tıbbi eldiven kullan, anakartla gelen süngeri parçalara dokundur vb)
Umarım sorun çözülmüştür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı