MSI A68HM-P33 anakarta 550 TL SSD önerisi

Bütçe
550 tl

Scofieldxx11

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
MSI A68HM-P33
Merhaba. Rica etsem ana kartim ile uyumlu kaliteli SSD önerir misiniz? Maksimum bütçe 550 TL.

Anakart: MSI A68HM-P33

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Peki siz olsaydiniz bunlardan hangisini tercih ederdiniz?

Kingston yazmasi düşük SanDisk de ömrü kısa yine tavsiyem apacher olur

Kingston yazmasi düşük SanDisk de ömrü kısa yine tavsiyem apacher olur

Merhaba biraz arastirdiktan sonra ssd uretimi bakimindan en iyisinin samsung oldugunu ogrendim ve bu modelini almayi dusunuyorum eger sizin attiginiz bundan daha iyi ise sizinkini alacagim degilse bunu alacagim yanitlarsaniz sevinirim Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Merhaba biraz arastirdiktan sonra ssd uretimi bakimindan en iyisinin samsung oldugunu ogrendim ve bu modelini almayi dusunuyorum eger sizin attiginiz bundan daha iyi ise sizinkini alacagim degilse bunu alacagim yanitlarsaniz sevinirim Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
550 tl bütçe belirttiğiniz için size uygun olanını önerdim samsung tabiki apacher ssd den daha Iyi fakat daha uygun samsung ssd olup olmadığını bir bakın uygun olacak diye de dandik sitelerden almayın. Recep baltas in kc 600 ssd si gibi olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı