Scofieldxx11 Femtopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Anakart MSI A68HM-P33 Merhaba. Rica etsem ana kartim ile uyumlu kaliteli SSD önerir misiniz? Maksimum bütçe 550 TL. Anakart: MSI A68HM-P33 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2023
Merhaba. Rica etsem ana kartim ile uyumlu kaliteli SSD önerir misiniz? Maksimum bütçe 550 TL. Anakart: MSI A68HM-P33
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Mart 2023 #2 Scofieldxx11 dedi: Merhaba. Rica etsem ana kartim ile uyumlu kaliteli SSD önerir misiniz? Maksimum bütçe 550 TL. Anakart: MSI A68HM-P33 Genişletmek için tıkla... Apacher panther AS340 240GB 400 TL bandında. Onu alabilirisin
Scofieldxx11 dedi: Merhaba. Rica etsem ana kartim ile uyumlu kaliteli SSD önerir misiniz? Maksimum bütçe 550 TL. Anakart: MSI A68HM-P33 Genişletmek için tıkla... Apacher panther AS340 240GB 400 TL bandında. Onu alabilirisin
Scofieldxx11 Femtopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 DeltaPfc dedi: Apacher panther AS340 240GB 400 TL bandında. Onu alabilirisin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim. Peki siz olsaydiniz bunlardan hangisini tercih ederdiniz ? Amazon.com.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
DeltaPfc dedi: Apacher panther AS340 240GB 400 TL bandında. Onu alabilirisin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim. Peki siz olsaydiniz bunlardan hangisini tercih ederdiniz ? Amazon.com.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Mart 2023 #4 Scofieldxx11 dedi: Teşekkür ederim. Peki siz olsaydiniz bunlardan hangisini tercih ederdiniz? Amazon.com.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Kingston yazmasi düşük SanDisk de ömrü kısa yine tavsiyem apacher olur Apacer Panther AS340 240GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP240GAS340G-1) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Scofieldxx11 dedi: Teşekkür ederim. Peki siz olsaydiniz bunlardan hangisini tercih ederdiniz? Amazon.com.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Kingston yazmasi düşük SanDisk de ömrü kısa yine tavsiyem apacher olur Apacer Panther AS340 240GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP240GAS340G-1) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Scofieldxx11 Femtopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 DeltaPfc dedi: Kingston yazmasi düşük SanDisk de ömrü kısa yine tavsiyem apacher olur Apacer Panther AS340 240GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP240GAS340G-1) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Merhaba biraz arastirdiktan sonra ssd uretimi bakimindan en iyisinin samsung oldugunu ogrendim ve bu modelini almayi dusunuyorum eger sizin attiginiz bundan daha iyi ise sizinkini alacagim degilse bunu alacagim yanitlarsaniz sevinirim Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
DeltaPfc dedi: Kingston yazmasi düşük SanDisk de ömrü kısa yine tavsiyem apacher olur Apacer Panther AS340 240GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP240GAS340G-1) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Merhaba biraz arastirdiktan sonra ssd uretimi bakimindan en iyisinin samsung oldugunu ogrendim ve bu modelini almayi dusunuyorum eger sizin attiginiz bundan daha iyi ise sizinkini alacagim degilse bunu alacagim yanitlarsaniz sevinirim Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
DeltaPfc Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 80 17 Mart 2023 #6 Scofieldxx11 dedi: Merhaba biraz arastirdiktan sonra ssd uretimi bakimindan en iyisinin samsung oldugunu ogrendim ve bu modelini almayi dusunuyorum eger sizin attiginiz bundan daha iyi ise sizinkini alacagim degilse bunu alacagim yanitlarsaniz sevinirim Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... 550 tl bütçe belirttiğiniz için size uygun olanını önerdim samsung tabiki apacher ssd den daha Iyi fakat daha uygun samsung ssd olup olmadığını bir bakın uygun olacak diye de dandik sitelerden almayın. Recep baltas in kc 600 ssd si gibi olmasın.
Scofieldxx11 dedi: Merhaba biraz arastirdiktan sonra ssd uretimi bakimindan en iyisinin samsung oldugunu ogrendim ve bu modelini almayi dusunuyorum eger sizin attiginiz bundan daha iyi ise sizinkini alacagim degilse bunu alacagim yanitlarsaniz sevinirim Samsung 250GB 870 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung MZ-77E250BW en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... 550 tl bütçe belirttiğiniz için size uygun olanını önerdim samsung tabiki apacher ssd den daha Iyi fakat daha uygun samsung ssd olup olmadığını bir bakın uygun olacak diye de dandik sitelerden almayın. Recep baltas in kc 600 ssd si gibi olmasın.