MSI A68HM ve R5 230 uyumu

utkuasar55

Hectopat
Daha fazla  
  • MSI A68HM -E33 V2 SOKET FM2+ DDR3 2133 MHz (O.C) VGA&HDMI ANAKART
  • ASUS R5 230 SILENT DDR3 1GB AMD RADEON DX12 EKRAN KARTI
Arkadaşlar bu parçalar birbirine uyuyor mu? Anlayamadım PCI'den falan.

2017-05-10_17-18-31.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumluk açısından bir sorun yok. R5 230 modeli çok güçsüz bir kart, almana değecek bir model değil. Aldığın işlemci de APU. Bu modeldeki dahili GPU o alacağın harici karta benzer performans verir. Bu yüzden R5 230 almamalısın. Bütçen tam olarak ne kadar?

Uyumluk açısından bir sorun yok. R5 230 modeli çok güçsüz bir kart, almana değecek bir model değil. Aldığın işlemci de APU. Bu modeldeki dahili GPU o alacağın harici karta benzer performans verir. Bu yüzden R5 230 almamalısın. Bütçen tam olarak ne kadar?
800 TL civarı bilgisayardan çok fazla performans beklemiyorum cs go açarsa sıkıntı olmaz . Teşekkür ederim önerirsen mutlu olurum .

Hocam kardeşime çok küçük çaplı bir bilgisayar alacağım da ekran kartı olarak R5 230'mu kullanmalıyım yoksa arkadaşımdan alacağım HD 4650'mi? Hangisi daha performanslıdır? Yeri değil ama böyle küçük bir konu için yeni konu açma gereği duymadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı