MSI A750GL vs BitFenix BFG 750

özgür2

Megapat
Prime üyeleri için fırsat: MSI MAG A750GL PCI-E5 750W 80+ Gold Power Supply Amazon.com.tr

Hangisi alınır? Hemen hemen aynı fiyattalar. Hangisi daha kaliteli?
@Andar Han
@Oreki

Prime Üyeleri İçin Fırsat: High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) https://amzn.eu/d/58U2duX
Bir de şu var düzeltme yapamadığım için böyle ekliyorum.

Son düzenleme:
BFG biraz daha iyi, konu hakkında @Oreki'nin şurada geniş bir incelemesi mevcut.

High Power'ın bu modeli için henüz bir bilgi bulamadım. Önceki modeli soket guncellemesi ile piyasaya sürdülerse, BFG'nin gerisinde kalıyor.

Son düzenleme:
BFG biraz daha iyi, konu hakkında @Oreki'nin şurada geniş bir incelemesi mevcut.

High Power'ın bu modeli için henüz bir bilgi bulamadım. Önceki modeli soket guncellemesi ile piyasaya sürdülerse, BFG'nin gerisinde kalıyor.
Teşekkürler

Hocam Oreki incelemede şöyle bişey yazmış( BFG Gold CSZ platformu kullanmıyor.750 ve 850W modelleri için geçerli bu. 850W üzeri BFG Gold modelleri CSZ kullanıyor.) 750 ve 850w CSZ kullanmıyormuş.Bu almamak için bir neden midir?

Son düzenleme:
Fiyatı makulse, değil. CSZ platformu kullanan üniteler biraz daha iyi ama fiyatı da artıyor tabii. Şu anda misal NZXT C850'nin en uygun fiyatı 4800 TL.
Teşekkürler

Model VITA-850GM vs NZXT c850 bu ikisinden hangisi alınır? İkisini de tavsiye ettiğinizi biliyorum. Anladığım kadarıyla ikisi de CSZ kullanıyor. Son soru hocam hangisi derseniz onu alacağım.​

Son düzenleme:
@özgür2 Vita 850GM FSP'nin kendi üretimi, CSZ platformu ise CWT (Channel Well Tecnology)'nin, ikisi de üst seviye ürünler ufak tefek farkları mevcut. 850W modelde Vita'nın PCI-e 5.1 soket avantajı var. Performans yönunde ise C850 biraz daha önde. İllâ PSU tarafında; 12VHPWR/12V2x6 soketi olsun derseniz Vita, yoksa C850.

Bu arada BFG 750W şurada biraz daha uyguna düşmüş.

@özgür2 Vita 850GM FSP'nin kendi üretimi, CSZ platformu ise CWT (Channel Well Tecnology)'nin, ikisi de üst seviye ürünler ufak tefek farkları mevcut. 850W modelde Vita'nın PCI-e 5.1 soket avantajı var. Performans yönunde ise C850 biraz daha önde. İllâ PSU tarafında; 12VHPWR/12V2x6 soketi olsun derseniz Vita, yoksa C850.

Bu arada BFG 750W şurada biraz daha uyguna düşmüş.

Çok teşekkür ederim. İlginiz alakanız, sorularımı yanıtsız bırakmadığınız için, sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı