MSI A88X-G43 Anakarta 2 Tane R7 260X Takmak

sedat01

Hectopat
Daha fazla  
Merahaba arkadaşlar, benim kasamın içersinde 1 adet R7 260x var ve GTA V kaldırır mı pek emin değilim ve anakartım MSI A88x g-43 2 adet PCI girişi mevcut. 2'ci r7 260x almayı düşünüyorum. Sizce alınmalı mı? Alırsam FPS artışı olur mu ? Max. 450 Tl ekran kartı bütçem var veya da önerebileceğiniz bir kart var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız oyunu medium - high ayarlarda oynatacaktır ama sisteminizin diğer bileşenlerinide söyler misiniz ?

Ekran kartınız oyunu medium - high ayarlarda oynatacaktır ama sisteminizin diğer bileşenlerinide söyler misiniz ?
İşlemci AMD A10 7850k, RAM 16 GB, Corsair Force Ls 120 GB

Henüz 2. bir ekran kartıa gereke yok. Birkaç yıl sonra 2. kartı alırsınız. Şu an ekran kartınız oyunu oynatmak için yeterli.
Normal ayarlarda ufak kasıyor, vede bu insanı delirtiyor açıkca

@Silinen üye Kasmasının nedeni oyun nvidia için daha optimize edilmiş.
Bir kaç grafik güncellemesi ile düzelit emin olun.

Evet ekran kartının sürücüsünü bir güncellsen iyi edersin

Ama oyunada grafik güncellemesi gelmesi lazım bunuda unutmayalım

Sisteminiz gayet iyi. Oyunu ve sürücüleri güncelleyin düzelir.

A10 un içerisindeki işlemci bir adet R9 270X i besleyecek güçte. Bu yüzden iki ekran kartı pek mantıklı olmaz. R7 260X alıp takarsanız birazda işlemciye OC ile 4.5 GHZ seviyelerine çekebilirseniz güzel oyun deneyimleri yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…