MSI Aegis 3 8-RC028XTR yerine alternatif PC toplama

Enverions

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Yukarıda adını, aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayar için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Amazon’dan 8.150 TL alabiliyorum. Forumda toplama bilgisayarın daha avantajlı olduğunu defalarca okudum ama ne yazık ki pek hakim olduğum bir konu değil. Konuya hakim arkadaşlar aşağıdaki konularda yardımcı olabilirler mi?

1- Aynı marka parçaları daha ucuza alabilir miyim?
2- Benzer özelliklerde -farklı markalar da olabilir- bir kasayı ne kadara toplayabiliriz.
3- “Marka bilgisayarlar daha az problem çıkartırlar ve problem halinde ürünlerinin arkasında dururlar.” Kafamda böyle bir algı var, haklı mıyım?
500-600 TL fazla verip problem yaşamama taraftarıyım.

Yardımlarınız içim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam bütçe 8750 TL'mi ve sadece Amazondan mı olacak?

Toplam bütçe 8750 TL'mi ve sadece Amazondan mı olacak?

Kafamdaki bütçe 7.000 - 7.500 tl arası. Ama performans açısından uyumu yakalamak gerekirse 8.000 e kadar çıkabilirim.
Amazon’u fiyatlarım ucuz ve güven verdiği için düşünüyordum. Bu imkanları sağlayacak başka tedarikçi varsa onu da tercih edebilirim.
Teşekkürler.

1- Aynı marka parçaları farklı sitelerden kampanya kovalayarak daha ucuza bulabilirsin.
2- Bütçene göre alacağın parçalar değişir. 8200'e aşağıdaki sistemi alabilirsin. Farklı sitelerden çok daha ucuza gelir, üstüne monitör alırsın.
3- Öyle bir şey yok. Toplama bilgisayar ile her parçanın ayrı garantisi olur.

Teşekkür ederim, inceleyeceğim.

Monitör olmayacak sadece kasa alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…