MSI Aegis 3 8-RC028XTR yerine alternatif PC toplama

Telefon numarası sadece alım-satım konularında açık diye biliyorum. Maliyetten düşmek isterseniz ekran kartını GTX 1060 6 GB yapın. 1300 TL düşecektir sistem.

Telefon numarası sadece alım-satım konularında açık diye biliyorum. Maliyetten düşmek isterseniz ekran kartını GTX 1060 6 GB yapın. 1300 TL düşecektir sistem.
GTX 1060 6 GB diye aratınca bir çok ürün çıkıyor hangisi doğru bilemiyorum. Kampanya falan olur da başka yerden almam gerekirse gene sorun yaşıyorum. Özellikle Amazon’ un aracısız sattığı ürünlerde 6-10% arası fiyat farkı var. Belirttiğin ürünler veya muadili varsa oradan almayı tercih ederim.
Senin için sakıncası yoksa telefonumu yazsam yardımcı olabilir misin?

Whatsapp üzerinden yardımcı olmaya çalışırım ama numaranı yazarsan ceza alabilirsin. Beni Facebook'tan eklersen konuşabiliriz oradan. Sistemi toplaman için Kasım ayını bekle bence. Güzel indirimler olacaktır. Ekran kartı olarak GALAX GeForce GTX 1060 OC 6GB Ekran Kartı 60NRH7DSL9OK - Nanokatalog.
Kirito Respact

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…