MSI Aegis MS-B90111 RAM Yükseltme

BeeShout

Centipat
Merhabalar. MSI Aegis MS-B90111 modelli bir masaüstü bilgisayara sahibim. Sahip olduğum RAM'i yükseltmek istiyorum. Anakart ve RAM bilgileri resimlerde mevcut zaten. Fakat bazı sorularım var.
- Uygun RAM bulmak için gerekli fakat ana kartın tam özelliklerine maalesef ulaşamadım. Ulaşabilir misiniz?
- MSI'ın bu modelinde notebook RAM'i mi kullanılmakta?
- Anakart ve RAM arasındaki CL ve frekans değeri uyumu hayati bir önem taşımakta mıdır?
- Anakartın göründüğü resimdeki soket RAM soketi midir?
Buna benzer soruları MSI yetkililerine mail attım fakat bir dönüş alamadım. Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

20200515_231929.jpg

20200516_150227.jpg

20200516_150251.jpg

20200516_150401.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sisteminizde notebook belleği kullanılıyor. Sanırım biri sağ tarafta diğeri sol tarafta. Toplamda 32 GB desteğiniz görünüyor. 8 GB DDR4 2133 MHz CL15 SODIMM bellek alacaksınız. Uyum sorunu yaşamamak için mümkünse elinizdeki belleğin aynısından alın. Aşağıdaki satıcılarda elinizdeki belleği aynısı var.

aegis.jpg

aegis2.jpg

Evet sisteminizde notebook belleği kullanılıyor. Sanırım biri sağ tarafta diğeri sol tarafta. Toplamda 32 GB desteğiniz görünüyor. 8 GB DDR4 2133 MHz CL15 SODIMM bellek alacaksınız. Uyum sorunu yaşamamak için mümkünse elinizdeki belleğin aynısından alın. Aşağıdaki satıcılarda elinizdeki belleği aynısı var.

Eki Görüntüle 564380
Eki Görüntüle 564381

Peki ana kart hakkında bir bilgiye ulaşabildiniz mi? Bir de fotoğraftaki sokete, verdiğiniz linklerdeki RAM'leri takabilirim değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı