MSI Aero ITX GT 1030 nasıldır?

RX 470 alacaktım fakat kısa bir araştırma ile mining yapılmamış bulmak %95 imkansızmış ve o kart en az 700'e bulunuyor taş çatlasın 650
GTX 950 bile şu an en ucuz 630 TL

OEM kart nedir baktığım da dış görünüşü eski kartlar gibi diğerlerinden performansı kötü mü yoksa sadece soğutması mı kötü

Şahsen işlemci uyumu hakkında bir fikrim yok. Büyük beklentileriniz, uzun süre kullanma planınız yoksa daldan dala atlamanın manası yok bence alın kullanın. GTA V'i 1080p medium-high arası oynatır. Online oyunların hemen hepsini ve son birkaç yılda çıkanlar hariç çoğu AAA oyunu da düşük ayarlarda oynarsınız.

GTA 5'i Xeon X5460 AMD HD6850 4 GB RAM ile 720P düşük ayarlarda 45 FPS oynuyorum bu kart ile ne kadar FPS yükselir ve DX12 desteği var mı?

Videoda gördüğün üzere 1080p high ayarlarda 60 oynanabilir. Tabi RAM'ini de en az 8 GB'a yükseltmen gerekecek. İşlemcinle uyumlu çalışması konusunda emin değilim tekrar edeyim.

Aklıma RX 460 OEM yattı biraz performansında bir kayıp yokmuş fiyatı da iyi 450 TL'ye buldum sizce nasıl biraz o.c ile bence güzel bir ekran kartı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…