MSI Aero ITX RTX 4060 alınır mı?

Bütçe
11700
ITX kartlar genelde sff sistemler için piyasada. Yani anlayacağın alınmaz.
Büyük kasada normali varken ITX kart kullanmak saçmalık. Fan sesinden duramazsın, bu fanlar diğerleri gibi değil 3000RPM'leri rahat görüyor.

Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsun anlamadık. Konuya 11700 TL bütçe girmişsin, attığım kart 12500 TL. 800 TL fark var sadece. Al 4060 denen performans faciasını sen de rahatla biz de rahatlayalım.

Konuya yazdıklarımı adamakıllı okuyun. Altta konunun başında yazdığım cümleyi ve attığınız kartın 6 aylık fiyatını koydum.

Eğer öneri yapacaksanız 6 ay taksitli olmasına dikkat edin.

6 taksit2.414,91 TL14.489,47 TL

Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsun anlamadık. Konuya 11700 TL bütçe girmişsin, attığım kart 12500 TL. 800 TL fark var sadece. Al 4060 denen performans faciasını sen de rahatla biz de rahatlayalım.

Ayrıca 12 GB VRAM 1080p için bir işe yaramıyor. Sadece sayı farklı o kadar. 2K için diyorsanız haklısınız.

Konuya yazdıklarımı adam akıllı okuyun. Altta konunun başında yazdığım cümleyi ve attığınız kartın 6 aylık fiyatını koydum.

6 taksit2.414,91 TL14.489,47 TL

Tek çekim yapamam diyorsan 6 taksitte durum bu. Alamam diyorsan ya fiyatın düşmesini bekle ya da dediğim gibi 4060'ı al gitsin.

4060 Palit alınır mı?

Ayrıca 12 GB VRAM 1080p için bir işe yaramıyor. Sadece sayı farklı o kadar. 2K için diyorsanız haklısınız.

Hangi oyunu oynadığına göre değişiyor. RDR 2'de 1080p en yüksek ayarlarda 10 GB'a dayanan video belleği kullanımı gördüm. CDPR oyunları ve bahsettiğin eski oyunlar için gerekli değil ancak bahsettiğin video düzenleme yapay zekâ vs. gibi işler için yine fazladan video belleği ihtiyacı duyabilirsin diye tahmin ediyorum.

RDR 2'de 1080P'de 10GB ise sorun vardır. Çünkü RTX 4060 1080p en yüksek ayarlarda 5-6 GB VRAM kullanıyor.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir sorun yok. Senin attığın videoda gelişmiş ayarlar kapalı. Bende gelişmiş ayarlar da açık ve en yüksekte. İlla oyuna girip ekran görüntüsü mü atayım?

Bahsettiğin video düzenleme yapay zekâ vs. gibi işler için yine fazladan video belleği ihtiyacı duyabilirsin diye tahmin ediyorum.

O zaman RX 6700 tercih etmek mantıklı mı?

Bir sorun yok. Senin attığın videoda gelişmiş ayarlar kapalı. Bende gelişmiş ayarlar da açık ve en yüksekte. İlla oyuna girip ekran görüntüsü mü atayım?

Işın izlemeyi mi diyorsunuz? Ona benzer bir ayar vardı.

O zaman RX 6700 tercih etmek mantıklı mı?

6700 yerine alabilirsen 6700 XT veya 6750 XT daha iyi olur. Burada iyi fiyata 6700 XT'nin Sapphire Pulse modeli var. Ancak 6 ay taksit oluyor mu göremedim.

Işın izlemeyi mi diyorsunuz?

Hayır Advanced Graphics kısmı var ayarlarda ve Locked yazıyor. Kapalı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…