MSI Afterburner %0,1 ve %0,01 FPS gözükmüyor

Sistemim:
R5 1600 AF.
2*8 3200MHz RAM.
GTX960 2 GB.
B450M S2H.
Arkadaşlar bazı oyunlarda nedense çok hafif takılmalar varmış gibi hissediyorum. Emin olmak içinde 0, 1 ve 0, 01 FPS'ye bakmak istiyorum fakat nedense MSI Afterburner'dan bakmak istediğim de ayarlardan açmama rağmen oyun için de 0, 1 ve 0, 01 FPS değerleri gözükmüyor. Bunun nedeni nedir?

Hocam dediğim gibi hafif takılma hissediyorum. Kuruntu mu yapıyorum yoksa cidden takılma mı var merek ta ediyorum. Ne yapayım?
FPS değişimini hissetmen gayet normal bunda bir sıkıntı yok, ama ilk defa o oranlardaki değişimi hisseden birini gördüm. Ben hiç dikkat etmem ama o oranlardaki FPS değişimi hissedilmez galiba. Takılma hissediyorsan FPS oynamıyorsa sorun ekran kartı,ram,işlemci de değildir. HDD veya SSD'de olabilir bence.

FPS değişimini hissetmen gayet normal bunda bir sıkıntı yok, ama ilk defa o oranlardaki değişimi hisseden birini gördüm. Ben hiç dikkat etmem ama o oranlardaki FPS değişimi hissedilmez galiba. Takılma hissediyorsan FPS oynamıyorsa sorun ekran kartı,ram,işlemci de değildir. HDD veya SSD'de olabilir bence.
Oyunun kurulu olduğu hdd yi 4 ay kadar önce aldım hocam. Eğer bf5 in ssd takıntısı yoksa sorun ondan değil bence. Evet normalde benim gözümde hassas değildir ama cidden fps değerleri grafik ayarıan göre 80 den 60 veya 40-30 a düşüyor. Bunu nasıl hissettim cidden bilmiyorum. 😀 😀 Dediğim gibi gözüm hiç hassas değildir.
Ekran Görüntüsü (55).png
Ekran Görüntüsü (54).png
Ekran Görüntüsü (53).png

Arkadaşlar ayrıyeten bir konu açmayım dedim. Sandstorm da da bu takılmalı hissediyordum. Sonuç bu şekilde. Grafikler düşük. Bu şekilde olması normal mi yoksa bir sıkıntı mı var?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı