MSI Afterburner %1 ve %0.1 FPS Gözükmüyor

DarkSouls31

Centipat
Selamlar MSI Afterburner'da framerate %1 %0.1 ekrana gelmiyor. Bütün sürümlerini denedim olmadı.
Windows Pro 64 Bit sürümü: 10. 0.18362 Yapı 18362

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyip size tekrar döneceğim
Tabi lütfen. Umarım anlatabilmişimdir basit tutmaya çalıştım, bilgisini de ekleyeyim;
Yaptığınız yanlış bir şey yok muhtemelen, ben de araştırmadan önce neden görünmüyor ki diyordum kendi kendime. Sonrasında bunun benchmark sekmesindeki ayarı yapıp oyun içerisinde benchmark başlatmak zorunda kaldığımı öğrendim. İşin güzel tarafı sadece görmüyorsunuz, mesela başlattıktan sonra durdurup devam ettirme veya direk bitirme seçenekleriniz var. Şöyle söyleyeyim; Bendeki kısayolda CTRL+Ü yapınca start verir ve görmeye başlarım + ölçmeye başlar. Bir kez CTRL+İ yaparsam durur ancak yok olmaz ve ölçmeye devam etmez. Eğer tekrar CTRL+İ yaparsam kapanır ve sonuçları çıktı klasöründeki yere kaydeder, açıp ölçüm istatistiklerini görebilirsiniz. Kayıt edebilirsiniz. *Veya tekrar CTRL+Ü yapıp ölçüme devam ettirebilirsiniz. Neden durdurayım ki diyebilirsiniz, mesela BF1 oynuyorum ve öldüğümde menüde FPS'e 200'e fırlıyor ve bu istediğim oyun içi istatistik ölçümünde doğal olarak ortalamayı yükselttiği için istemediğim bir durum. Durdurup devam ettirebiliyorum istersem. Kısaca böyle bi işe yarıyor. Orada izleme ayarlarında ister daha cool görünen GRAPHS ister TEXT olarak görecek şeklinde ayarlayabilirsiniz.
Deneyip size tekrar döneceğim
Sorun çözüldü mü?

Son düzenleme:
Teşekkürler, dediğin gibi yaptım oldu.

Hocam ben dediklerinizi yaptım ve artık gözüküyor lakin. 4 dakikalık oynayışımda değerler hiç değişmedi. Neden?

İşe yaramazsa bu videoyu denemeyi unutmayın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…