MSI Afterburner %28 görev yöneticisi %58 gösteriyor

nopaynohack

Hectopat
Yer
Central, Papua New Guinea
İşlemcim yaklaşık bu civarda seyrediyor oyunda. (Bunu görebilmek için gta5'i 800x600 + window mode yaptım.)
Bunun sebebi nedir? Msi afterburner system component bilmem ne hatası veriyor her açılışta ama hataya rağmen sol üstte fps gpu cpu falan gösterebiliyor, onla bir alakası olabilir mi? Tüm sürücüler güncel

edit: 10870h

Windows Xbox Game Bar(Win+g) orada kullanım kaç diyor. Bu arada bu veriler saniye saniye değişir. Hiç bir bir sorun yok.

Windows Xbox Game Bar(Win+g) orada kullanım kaç diyor. Bu arada bu veriler saniye saniye değişir. Hiç bir bir sorun yok.
Şimdi tekrardan 600x800 denedim ve evet anlık değişiyor afterburner yüzde 25 civarı seyrederken görev yöneticisi yüzde 40 (ikiside aynı zamanda anlık olarak böyle farklı zamanlarda olduğunu söylemedim) Yüzde 10 ila yüzde 30 arada fark var görev yöneticisi mi yanlış acaba?

Ama dediğiniz win+g den baktığım zaman msi ile neredeyse kafa kafaya gidiyor yüzde 20-30 arası ikisindede yaklaşık değerler gösteriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…