K Kerem Yağız Karakaş Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 11 Mayıs 2020 #1 Başlıkta da dediğim gibi programda 6 adet ekran kartı gözüküyor nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2020
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Mayıs 2020 #2 Aygıt Yöneticisi'nde de 6 adet mi var? Eğer orada 1 tane onboard bir de R7 m260 var ise MSI kaynaklı yazılımsal bir sorundur. Dert etmene gerek yok. Ayrıca OCCT yükleyip bir de öyle kontrol edin. Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'nde de 6 adet mi var? Eğer orada 1 tane onboard bir de R7 m260 var ise MSI kaynaklı yazılımsal bir sorundur. Dert etmene gerek yok. Ayrıca OCCT yükleyip bir de öyle kontrol edin.
KS KS K Kerem Yağız Karakaş Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 11 Mayıs 2020 #3 Aygıt yöneticisinde dediğiniz gibi 1 onboard bir de R7 M260 var. Bir de ULPS ayarını kapatmam performansı etkiler mi? Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinde dediğiniz gibi 1 onboard bir de R7 M260 var. Bir de ULPS ayarını kapatmam performansı etkiler mi?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Mayıs 2020 #4 Kerem Yağız Karakaş dedi: Aygıt yöneticisinde dediğiniz gibi 1 onboard bir de R7 M260 var. Bir de ULPS ayarını kapatmam performansı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... ULPS crossfire yapılan kartlar için geçerli. Kartın birisini devre dışı bırakıyor güç tasarrufu için. En azından ben öyle biliyorum. Artı 0 Eksi
Kerem Yağız Karakaş dedi: Aygıt yöneticisinde dediğiniz gibi 1 onboard bir de R7 M260 var. Bir de ULPS ayarını kapatmam performansı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... ULPS crossfire yapılan kartlar için geçerli. Kartın birisini devre dışı bırakıyor güç tasarrufu için. En azından ben öyle biliyorum.
KS KS K Kerem Yağız Karakaş Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 11 Mayıs 2020 #5 OCCT'de sadece onboard ekran kartı gözüküyor. ULPS'yi de MSİ Afterburner programında gördüm de ondan sordum. Son düzenleme: 11 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
OCCT'de sadece onboard ekran kartı gözüküyor. ULPS'yi de MSİ Afterburner programında gördüm de ondan sordum.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Mayıs 2020 #6 Kerem Yağız Karakaş dedi: OCCT'de sadece onboard ekran kartı gözüküyor. ULPS'yi de MSİ Afterburner programında gördüm de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Oyundayken çalıştırmayı dene. Artı 0 Eksi
Kerem Yağız Karakaş dedi: OCCT'de sadece onboard ekran kartı gözüküyor. ULPS'yi de MSİ Afterburner programında gördüm de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Oyundayken çalıştırmayı dene.
KS KS K Kerem Yağız Karakaş Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 11 Mayıs 2020 #7 Hala onboardı gösteriyor. AMD System Monitor'den de baktığım zaman R7 M260 %0 kullanılıyordu. MSI Afterburnerin yanlış gösterme olasılığı var mı? Artı 0 Eksi
Hala onboardı gösteriyor. AMD System Monitor'den de baktığım zaman R7 M260 %0 kullanılıyordu. MSI Afterburnerin yanlış gösterme olasılığı var mı?