MSI afterburner artık ekran kartımı görmüyor

Geralt34

Centipat
Daha önceden msi afterburneri sıkıntısız kullanıyordum sıcaklıklarımı falan takip ediyordum ama nedense bu gün msi afterburner ı actıgımda ekran kartımı görmüyordu silip yeniden yükledim bunun nedeni nedir ?
Adsız.png

Bende aynı konuyu senden biraz önce açtım. Saçma bir şekilde ekran kartını görmemeye başladı. Beta versiyonunu kurup deneyebilirsin (bende olmadı.) Fakat belki işine yarayabilir.

Arkadaşlar Valorant Guard programı tamamen bu programları devre dışı bırakıyor problemin ilk kaynağı olarak budur. Kendim buldum bunu araştırdım da MSI ve Riot'a ticket attım bununla ilgili durumu çözsünler diye.
Çok Teşekkür ederim Riot Vanguard'ı kapattım düzeldi, ekran kartını söktüm taktım, driverları sildim tekrar kurdum düzelmedi Valorant yüzünden olması şaşırttı beni.

Arkadaşlar Valorant Guard programı tamamen bu programları devre dışı bırakıyor problemin ilk kaynağı olarak budur. Kendim buldum bunu araştırdım da MSI ve Riot'a ticket attım bununla ilgili durumu çözsünler diye.
Valorant Vanguard'ı kapattım ancak hala gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı