Aynı sorun bende de var şuan oysa Riot Vanguard açık değil.Daha önceden msi afterburneri sıkıntısız kullanıyordum sıcaklıklarımı falan takip ediyordum ama nedense bu gün msi afterburner ı actıgımda ekran kartımı görmüyordu silip yeniden yükledim bunun nedeni nedir ?Eki Görüntüle 550567
Çok Teşekkür ederim Riot Vanguard'ı kapattım düzeldi, ekran kartını söktüm taktım, driverları sildim tekrar kurdum düzelmedi Valorant yüzünden olması şaşırttı beni.Arkadaşlar Valorant Guard programı tamamen bu programları devre dışı bırakıyor problemin ilk kaynağı olarak budur. Kendim buldum bunu araştırdım da MSI ve Riot'a ticket attım bununla ilgili durumu çözsünler diye.
Valorant Vanguard'ı kapattım ancak hala gözükmüyor.Arkadaşlar Valorant Guard programı tamamen bu programları devre dışı bırakıyor problemin ilk kaynağı olarak budur. Kendim buldum bunu araştırdım da MSI ve Riot'a ticket attım bununla ilgili durumu çözsünler diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.