Daha önceden msi afterburneri sıkıntısız kullanıyordum sıcaklıklarımı falan takip ediyordum ama nedense bu gün msi afterburner ı actıgımda ekran kartımı görmüyordu silip yeniden yükledim bunun nedeni nedir ?
Bende aynı konuyu senden biraz önce açtım. Saçma bir şekilde ekran kartını görmemeye başladı. Beta versiyonunu kurup deneyebilirsin (bende olmadı.) Fakat belki işine yarayabilir.
Daha önceden msi afterburneri sıkıntısız kullanıyordum sıcaklıklarımı falan takip ediyordum ama nedense bu gün msi afterburner ı actıgımda ekran kartımı görmüyordu silip yeniden yükledim bunun nedeni nedir ?Eki Görüntüle 550567
Arkadaşlar Valorant Guard programı tamamen bu programları devre dışı bırakıyor problemin ilk kaynağı olarak budur. Kendim buldum bunu araştırdım da MSI ve Riot'a ticket attım bununla ilgili durumu çözsünler diye.
Arkadaşlar Valorant Guard programı tamamen bu programları devre dışı bırakıyor problemin ilk kaynağı olarak budur. Kendim buldum bunu araştırdım da MSI ve Riot'a ticket attım bununla ilgili durumu çözsünler diye.
Bir iki hafta önce ben de bu sebeple araştırdım birkaç yerde Valorant sebebiyle yazıyordu en sonunda komple kaldırdım ve direkt MSI Dragon Center çalıştı. @KorayTR