Çözüldü MSI Afterburner AVG FPS görüntülenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onur_kakilli5

Hectopat
MSI Afterburner uygulamasını kullanıyorum. Uygulamadan OSD'de göster dememe rağmen AVG FPS, %1 minimum FPS, %0.1 minimum FPS gibi bazı ayarları oyun oynarken göremiyorum. Yapmam gereken ekstra bir ayar mı var? Yoksa yazılımsal mı?

Sistem
Ekran kartı: Asus Dual RTX 2070 Super Ad. Edition
İşlemci: AMD Ryzen5 3600 (stock hız)
Ram: 16(8+8) 3000Mhz
Depolama: 2Tb HDD +120Gb SDD
Anakart: Asus Tuf B450 Pro
PSU: 700W Cooler Master

Çözüm

Buradaki konumda moderatörlerden biri cevap vermişti,üstüne biraz kurcalamam gerekti ama özeti şu moderatörün söylediklerini yap ve oyunda ctrl+B tuşlarına bas.
MSI Afterburner uygulamasını kullanıyorum. Uygulamadan OSD'de göster dememe rağmen AVG FPS, %1 minimum FPS, %0.1 minimum FPS gibi bazı ayarları oyun oynarken göremiyorum. Yapmam gereken ekstra bir ayar mı var? Yoksa yazılımsal mı?

Sistem
Ekran kartı: Asus Dual RTX 2070 Super Ad. Edition
İşlemci: AMD Ryzen5 3600 (stock hız)
Ram: 16(8+8) 3000Mhz
Depolama: 2Tb HDD +120Gb SDD
Anakart: Asus Tuf B450 Pro
PSU: 700W Cooler Master
Hangi oyunda deniyorsunuz ?

Buradaki konumda moderatörlerden biri cevap vermişti,üstüne biraz kurcalamam gerekti ama özeti şu moderatörün söylediklerini yap ve oyunda ctrl+B tuşlarına bas.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı