Z ZedX99 Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar LoL indirdim laptopa MSI Afterburner'den işi takibi yapıyorum ama şu Core clock Memory clock nedir bunları arttirsam ne olur ve neden fan ayarları yapamıyorum.
Merhaba arkadaşlar LoL indirdim laptopa MSI Afterburner'den işi takibi yapıyorum ama şu Core clock Memory clock nedir bunları arttirsam ne olur ve neden fan ayarları yapamıyorum.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 1 Şubat 2024 #2 Core clok ve memory clock değerlerine dokunmayın. Fan ayarı yapmak için ayarlardan kullanıcı kontrollü fan ayarını açın.
Core clok ve memory clock değerlerine dokunmayın. Fan ayarı yapmak için ayarlardan kullanıcı kontrollü fan ayarını açın.
Z ZedX99 Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 517298 dedi: Core clok ve Memory clock değerlerine dokunmayın. Fan ayarı yapmak için ayarlardan kullanıcı kontrollü fan ayarını açın. Genişletmek için tıkla... Sanırım laptop olduğu için fan ayarlarina dokunulmuyor.
517298 dedi: Core clok ve Memory clock değerlerine dokunmayın. Fan ayarı yapmak için ayarlardan kullanıcı kontrollü fan ayarını açın. Genişletmek için tıkla... Sanırım laptop olduğu için fan ayarlarina dokunulmuyor.