Jiyanxx Decapat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 173 18 Nisan 2019 #1 Selam arkadaşlar. Ekran alıntısında normaldeki ekran kartı ayarlari. Core clock ya da memory clock yükseltilir mi? Ayarlari nasil olmali.? Teşekkürler.
Selam arkadaşlar. Ekran alıntısında normaldeki ekran kartı ayarlari. Core clock ya da memory clock yükseltilir mi? Ayarlari nasil olmali.? Teşekkürler.
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 18 Nisan 2019 #2 İnternette "Afterburner ile O.C nasıl yapılır?" adında bir sürü video var, oradan bakabilirsiniz.
Conquerrorx Hectopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 124 19 Nisan 2019 #3 Bahadır İlkhan dedi: Selam arkadaşlar. Ekran alıntısında normaldeki ekran kartı ayarlari. Core clock ya da memory clock yükseltilir mi? Ayarlari nasil olmali.? Teşekkürler. Eki Görüntüle 386774 Genişletmek için tıkla... Knight Online moradonda pazar alanında fpsleri merak ettim.
Bahadır İlkhan dedi: Selam arkadaşlar. Ekran alıntısında normaldeki ekran kartı ayarlari. Core clock ya da memory clock yükseltilir mi? Ayarlari nasil olmali.? Teşekkürler. Eki Görüntüle 386774 Genişletmek için tıkla... Knight Online moradonda pazar alanında fpsleri merak ettim.
Jiyanxx Decapat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 173 20 Nisan 2019 #4 Conquerrorx dedi: Knight Online moradonda pazar alanında fpsleri merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kalabalıkta 30 boşta 100
Conquerrorx dedi: Knight Online moradonda pazar alanında fpsleri merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kalabalıkta 30 boşta 100