BelirsizBirisi Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 99 4 Eylül 2020 #1 Afterburner de FPS, CPU/GPU kullanımı, sıcaklığı oyundayken görmek istiyorum. Nasıl ayarlayarak etkinleştirebilirim? Birçok video izledim ama hepsi eski sürümler olduğu için yapamadım. Dosya Ekleri IMG_20200904_192638.jpg 241,4 KB · Görüntüleme: 75 IMG_20200904_192651.jpg 266,7 KB · Görüntüleme: 63
Afterburner de FPS, CPU/GPU kullanımı, sıcaklığı oyundayken görmek istiyorum. Nasıl ayarlayarak etkinleştirebilirim? Birçok video izledim ama hepsi eski sürümler olduğu için yapamadım.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 4 Eylül 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberi takip ederek ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberi takip ederek ayarlayabilirsiniz.
KS KS BelirsizBirisi Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 99 4 Eylül 2020 #4 orpheus2690 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberi takip ederek ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rehberdeki OSD de göster seçeneği bulunmuyor. Artı 0 Eksi
orpheus2690 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberi takip ederek ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rehberdeki OSD de göster seçeneği bulunmuyor.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2020 #5 BelirsizBirisi dedi: Rehberdeki OSD de göster seçeneği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar yüklemeyi deneyin. Dosya Ekleri osb.PNG 83 KB · Görüntüleme: 54 Artı 0 Eksi
BelirsizBirisi dedi: Rehberdeki OSD de göster seçeneği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar yüklemeyi deneyin.