Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Yeni aldım PC'yi FPS görmek için indirdim fakat yanlışlıkla elim çarpıp overclock mu yaptım acaba? Ayarlar normal mi? Dosya Ekleri 20230725_041244.jpg 184,7 KB · Görüntüleme: 36
Yeni aldım PC'yi FPS görmek için indirdim fakat yanlışlıkla elim çarpıp overclock mu yaptım acaba? Ayarlar normal mi?
O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 852 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Xecition18 dedi: Yeni aldım PC'yi FPS görmek için indirdim fakat yanlışlıkla elim çarpıp overclock mu yaptım acaba? Ayarlar normal mi? Genişletmek için tıkla... Bende yeni almıştım indirdim MSI Afterburner'i Core clock neredeyse sondaydı.
Xecition18 dedi: Yeni aldım PC'yi FPS görmek için indirdim fakat yanlışlıkla elim çarpıp overclock mu yaptım acaba? Ayarlar normal mi? Genişletmek için tıkla... Bende yeni almıştım indirdim MSI Afterburner'i Core clock neredeyse sondaydı.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 25 Temmuz 2023 #3 Bir şey yapmamışsınız, ayarlar varsayılanda duruyor. Orta, en alt kısımda ayar resetleme tuşu bulunuyor, değişiklik yaparsanız oradan da sıfırlayabilirsiniz.
Bir şey yapmamışsınız, ayarlar varsayılanda duruyor. Orta, en alt kısımda ayar resetleme tuşu bulunuyor, değişiklik yaparsanız oradan da sıfırlayabilirsiniz.
5 573476 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #4 Xecition18 dedi: Yeni aldım PC'yi FPS görmek için indirdim fakat yanlışlıkla elim çarpıp overclock mu yaptım acaba? Ayarlar normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce hayırlı olsun bir şey yapmamışsınız ara sıra overclock lu gelebiliyor (benimki öyle oldu)
Xecition18 dedi: Yeni aldım PC'yi FPS görmek için indirdim fakat yanlışlıkla elim çarpıp overclock mu yaptım acaba? Ayarlar normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce hayırlı olsun bir şey yapmamışsınız ara sıra overclock lu gelebiliyor (benimki öyle oldu)