MSI Afterburner ayarları sıfırlanıyor

markosben

Hectopat
Makaleler
2
PUBG Mobile oynamak için MSI Afterburner'dan ekran kartına overlock yapıyordum ama son zamanlarda MSI Afterburner ayarlarını yapıp Kaydet'e basınca nedense ayarlar kaydedilmiyor. Core clock ve Memory clock yükseltiyorum ama kendisi otomatik olarak geri düşürüyor. Bu ayarları yapmadığım zaman oyun kasıyor maalesef. Yardımcı olacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendi değerlerinizi ayarladıktan sonra sağ altta profiller var 5 tane örneğin ekran kartını 100 MHz artırdınız tick işaretine basıp ordaki profil numaralarına basmanız lazım o şekilde kaydediliyor sanırım. (Eksik anlattıysam affola.)
Eğer bu şekilde olmuyorsa - örnekten anlatıyorum - ekran kartını hız aşırttırdıktan sonra direk profil seçin orada kayıtlı gözükecektir. Bir daha gireceğiniz zaman profile tıklayınca program sizin kaydettiğiniz ayarda gösterecek hızları siz tick işaretine basınca (sanırım) o istediğiniz ayarda kullanabilirsiniz.
Hocam bir de ekran kartının boost clock değerlerine bakın eğer üstünde bir değer uyguladıysanız ondan düşürüyor olabilir öbür türlü ekran kartı sıkıntı çıkarabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olur bir miktar.

Son düzenleme:

Tamamdır hocam hallettim sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…