Çözüldü MSI Afterburner bilgisayarın sıcaklığını ve FPS değerini gösterme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Slade16

Centipat
Bilgisayara programı yükledim ama 7-8 tane sıcaklık göstergesi var. hem CPU hem de GPU adında. Bunlardan hangisi bilgisayarın sıcaklığını gösteriyor?
Yani demek istediğim şu 7-8 tane sıcaklık göstergesinden sadece 1 tanesini açsak bilgisayarın genel sıcaklığını gösterir mi?
Ya da doğrusu, tüm sıcaklık göstergelerinin açılması mıdır?

Çözüm
Hocam demek istediğinizi anladım ben. Hepsini değil. CPU için rakamsız olanı, GPU için laptop kullanıyorsan hangisi harici ekran kartınsa onu. Harici ekran kartınızın numarasını öğrenmek için Görev Yöneticisi>Performans>GPU 0 veya 1 hangisi hariciyse.
Hepsini mi derken? İkisini açacaksın.
Çok çekirdekli işlemcilerde tüm çekirdeklerin ve threadlerin değerlerini açabiliyorsunuz hocam. Konu sahibi onu soruyor hepsini mi diyerek.
Bilgisayarda sıcaklık GPU (Ekran kartı) ve CPU (işlemci)dir. Genel sıcaklık yoktur.

Bilgisayarın genel sıcaklığı diye bir şey yok. Isınan 2 tane eleman var, onlar da GPU ve CPU.
Hocam bilmediğim için soruyorum, pek de anlamıyorum bu tarz işlerden. Yani GPU ve CPU adına ne varsa hepsini açmalı mıyım yani?

Hocam demek istediğinizi anladım ben. Hepsini değil. CPU için rakamsız olanı, GPU için laptop kullanıyorsan hangisi harici ekran kartınsa onu. Harici ekran kartınızın numarasını öğrenmek için Görev Yöneticisi>Performans>GPU 0 veya 1 hangisi hariciyse.
Hepsini mi derken? İkisini açacaksın.
Çok çekirdekli işlemcilerde tüm çekirdeklerin ve threadlerin değerlerini açabiliyorsunuz hocam. Konu sahibi onu soruyor hepsini mi diyerek.

Çözüm

Anladım hepsini mi derken GPU ve CPU'yu kastetti zannettim.

Anladım hepsini mi derken GPU ve CPU'yu kastetti zannettim.
Teşekkür ederim, gerçekten çok yabancıyım bu konulara. İnternetten araştırdığımla ve technopat'a yazarak öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler, gerçekten çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…