buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Ağustos 2017 #1 Bir iki gün önce gelen Windows 10 update ile MSI Afterburner'da resimdeki hatayı alıyorum. Tek bu sorun bende de değil bütün arkadaşlarımda da var bu sorunu çözen varsa yardım bekliyorum.
Bir iki gün önce gelen Windows 10 update ile MSI Afterburner'da resimdeki hatayı alıyorum. Tek bu sorun bende de değil bütün arkadaşlarımda da var bu sorunu çözen varsa yardım bekliyorum.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 11 Ağustos 2017 #2 Aynı sorun bende de oldu. RivaTuner Statistics 7.00 sürümünü indirmen gerekiyor.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Ağustos 2017 #3 Artorias74 dedi: Aynı sorun bende de oldu. RivaTuner Statistics 7.00 sürümünü indirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Artorias74 dedi: Aynı sorun bende de oldu. RivaTuner Statistics 7.00 sürümünü indirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 11 Ağustos 2017 #4 Aslında sorun MSI Afterburner'da değil. Rivatuner Statistics Server'da. Son sürümü elle kurun: Guru3D RTSS Rivatuner Statistics Server Download v7.0.0
Aslında sorun MSI Afterburner'da değil. Rivatuner Statistics Server'da. Son sürümü elle kurun: Guru3D RTSS Rivatuner Statistics Server Download v7.0.0
T Theodore34 Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 412 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2017 #5 Akif dedi: Aslında sorun MSI Afterburner'da değil. Rivatuner Statistics Server'da. Son sürümü elle kurun: Guru3D RTSS Rivatuner Statistics Server Download v7.0.0 Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var verdiğiniz linkten nereye tıklayarak indireceğiz acaba yardımcı olur musunuz?
Akif dedi: Aslında sorun MSI Afterburner'da değil. Rivatuner Statistics Server'da. Son sürümü elle kurun: Guru3D RTSS Rivatuner Statistics Server Download v7.0.0 Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var verdiğiniz linkten nereye tıklayarak indireceğiz acaba yardımcı olur musunuz?
Tangır Tungur Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 767 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 28 Eylül 2017 #6 "Learn More"a tıklayın otomatik indirmesi lazım. Bende de oldu bu şekilde indirip yükledim, çözüldü.
T Theodore34 Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 412 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2017 #7 Tangır Tungur dedi: "Learn More"a tıklayın otomatik indirmesi lazım. Bende de oldu bu şekilde indirip yükledim, çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler fakat yinede learn more yazısını bulamadım nerede acaba aklımda kalmasın.
Tangır Tungur dedi: "Learn More"a tıklayın otomatik indirmesi lazım. Bende de oldu bu şekilde indirip yükledim, çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözdüm teşekkürler fakat yinede learn more yazısını bulamadım nerede acaba aklımda kalmasın.
Tangır Tungur Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 767 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 28 Eylül 2017 #8 Theodore34 dedi: Çözdüm teşekkürler fakat yinede learn more yazısını bulamadım nerede acaba aklımda kalmasın. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki resme cevap olarak yazmıştım. Sizde, "Daha fazla bilgi edin" yazıyor olabilir.
Theodore34 dedi: Çözdüm teşekkürler fakat yinede learn more yazısını bulamadım nerede acaba aklımda kalmasın. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki resme cevap olarak yazmıştım. Sizde, "Daha fazla bilgi edin" yazıyor olabilir.