MSI Afterburner burnerda GPU gözükmüyor

BayE

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, MSI Afterburner burnerda tüm ayarlar gözüküyor ama GPU sıcaklığı hem ekranda hem de oyun ekranında yok. Ne yapacağım? Programda da yok yani ama bu adamda var videoda yeni geçen gün atmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-04-12-03-32-05-63_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2022-04-12-03-32-05-63_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarda olması lazım, ismi farklı olabilir. İngilizce olarak GPU temp, Türkçe ise GPU sıcaklığı, ekran kartı sıcaklığı gibi parametreler olacaktır. Parametreyi tikleyip, aşağıdan "OSD'de Göster" seçeneğini açmalısınız.

Merhabalar, MSI Afterburner burnerda tüm ayarlar gözüküyor ama GPU sıcaklığı hem ekranda hem de oyun ekranında yok. Ne yapacağım? Programda da yok yani ama bu adamda var videoda yeni geçen gün atmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürüm yenilenmiş olabilir ama içerik bilgiler aynıdır muhtemelen. Technopat tarafından oluşturulmuş video içeriğine göz atmanızı tavsiye ederim.

Alternatif yeni sürüm:

Bende de GPU sıcaklık sorunu var. Ayarlarda GPU 1 sıcaklık ve kullanım görünüyor sorun yok ama GPU 2 de sadece kullanım görünüyor sıcaklık bölümü yok.

Sorunu çözemedim ama sen ekran kartı driverlarınu son sürüm yapar mısın yani hepsini güncel tut bende öyle yapacağım sonra silip yükleyeceğim hepsini MSI Afterburner'ı falan olırsa yazarım.

Sorunu çözemedim ama sen ekran kartı driverlarınu son sürüm yapar mısın yani hepsini güncel tut bende öyle yapacağım sonra silip yükleyeceğim hepsini MSI Afterburner'ı falan olırsa yazarım.
Hepsi güncel zaten formattan sonra da denedim tekrar ama düzelme olmadı.
Bir çözüm bulursam yazarım buraya.

Hepsi güncel zaten formattan sonra da denedim tekrar ama düzelme olmadı.
Bir çözüm bulursam yazarım buraya.

Eski sürümlerini bulmaya çalışın onlarda vardır GPU sıcaklığı ben şimdi biraz yorgunun gece yatamadım size zahmet bulursanız atarsınız ama önce deneyin muhtemelen olacak ama gene de bakın yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı