Merhabalar, MSI Afterburner burnerda tüm ayarlar gözüküyor ama GPU sıcaklığı hem ekranda hem de oyun ekranında yok. Ne yapacağım? Programda da yok yani ama bu adamda var videoda yeni geçen gün atmış.
Ayarlarda olması lazım, ismi farklı olabilir. İngilizce olarak GPU temp, Türkçe ise GPU sıcaklığı, ekran kartı sıcaklığı gibi parametreler olacaktır. Parametreyi tikleyip, aşağıdan "OSD'de Göster" seçeneğini açmalısınız.
Merhabalar, MSI Afterburner burnerda tüm ayarlar gözüküyor ama GPU sıcaklığı hem ekranda hem de oyun ekranında yok. Ne yapacağım? Programda da yok yani ama bu adamda var videoda yeni geçen gün atmış.
Sorunu çözemedim ama sen ekran kartı driverlarınu son sürüm yapar mısın yani hepsini güncel tut bende öyle yapacağım sonra silip yükleyeceğim hepsini MSI Afterburner'ı falan olırsa yazarım.
Sorunu çözemedim ama sen ekran kartı driverlarınu son sürüm yapar mısın yani hepsini güncel tut bende öyle yapacağım sonra silip yükleyeceğim hepsini MSI Afterburner'ı falan olırsa yazarım.
Eski sürümlerini bulmaya çalışın onlarda vardır GPU sıcaklığı ben şimdi biraz yorgunun gece yatamadım size zahmet bulursanız atarsınız ama önce deneyin muhtemelen olacak ama gene de bakın yani.