E esrpkrlty Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 MSI Afterburner'i laptopuma indirdim, ne yaptıysam olmuyor. 2 3 videodan baktım, forumlardan baktım, aynılarını yapıyorum, hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
MSI Afterburner'i laptopuma indirdim, ne yaptıysam olmuyor. 2 3 videodan baktım, forumlardan baktım, aynılarını yapıyorum, hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
Mehmett12 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 esrpkrlty dedi: MSI Afterburner'i laptopuma indirdim, ne yaptıysam olmuyor. 2 3 videodan baktım, forumlardan baktım, aynılarını yapıyorum, hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorun mesela? esrpkrlty dedi: MSI Afterburner'i laptopuma indirdim, ne yaptıysam olmuyor. 2 3 videodan baktım, forumlardan baktım, aynılarını yapıyorum, hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de olmuştu ilk olarak MSI Afterburner'i sildim sonra DDU ile ekran kartı sürücülerimi sildim ardından MSI Afterburner'i tekrar yükledim sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
esrpkrlty dedi: MSI Afterburner'i laptopuma indirdim, ne yaptıysam olmuyor. 2 3 videodan baktım, forumlardan baktım, aynılarını yapıyorum, hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorun mesela? esrpkrlty dedi: MSI Afterburner'i laptopuma indirdim, ne yaptıysam olmuyor. 2 3 videodan baktım, forumlardan baktım, aynılarını yapıyorum, hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de olmuştu ilk olarak MSI Afterburner'i sildim sonra DDU ile ekran kartı sürücülerimi sildim ardından MSI Afterburner'i tekrar yükledim sorun çözüldü.