Arkadaşlar ekran kartım Asus GeForce GTX 1660S OC Tuf Gaming oyunlar da sıcaklığı 80 çıktığı için Msi Afterburner kullanıyorum auto yapıyorum tüm gün kullanırsam sorun olur mu?
Nasıl auto yapıyorsunuz? Hocam siz ısınma sorunu olan arkadaşsınız galiba, fan hızını arttırdınız mı? Çünkü auto yaparsanız eskisi gibi kalır. Ayrıca fan hızını arttırıp tüm gün kullansanız da, bir sorun olmaz.
Arkadaşlar ekran kartım Asus GeForce GTX 1660S OC Tuf Gaming oyunlar da sıcaklığı 80 çıktığı için Msi Afterburner kullanıyorum auto yapıyorum tüm gün kullanırsam sorun olur mu?
Nasıl auto yapıyorsunuz? Hocam siz ısınma sorunu olan arkadaşsınız galiba, fan hızını arttırdınız mı? Çünkü auto yaparsanız eskisi gibi kalır. Ayrıca fan hızını arttırıp tüm gün kullansanız da, bir sorun olmaz.
Evet siz önermiştiniz Fan Speed yazan yerde auto yazıyo kapatırsam ben ayarlıyorum auto yaparsam otomatik hızını sıcaklığa göre yapıyor ve arkadaşım bana demişti kullanma diye daha fazla güç kullanıyor sorun çıkar falan diye
Herhangi bir sorun olmaz. Afterburner ile fan ayarını kendin otomatik fan ayarı oluşturabilirsin. Ben öyle kullanıyorum. Isınma sorunu yaşıyorsan, temp limit ayarını 80 ise 75'e düşürebilirsin. O zaman daha az ısınıyor. Sadece ortalama 3-5 FPS daha az FPS alırsın.