Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ayarları gördüğünüz gibi o.c yapmak istiyorum ve resmi hız aşırtma limitlerini genişlet'i tikledim ama o.c yaptıktan sonra Tik'e veya reset tuşuna basarsam sonuç bu. Core clock ve bellek hızını 0'a çekiyor.
Arkadaşlar ayarları gördüğünüz gibi o.c yapmak istiyorum ve resmi hız aşırtma limitlerini genişlet'i tikledim ama o.c yaptıktan sonra Tik'e veya reset tuşuna basarsam sonuç bu. Core clock ve bellek hızını 0'a çekiyor.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2021 #2 Ayarları kaydedip Startup yazan yerdeki Windows logosuna basacaksınız.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #3 orpheus2690 dedi: Ayarları kaydedip startup yazan yerdeki Windows logosuna basacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sorun ayar kaydetme değil herhangi bir şeyi ayarlayıp tiklediğimde yapmıyor ve her şeyi 0'a çekiyor,kapatıp açmaktan bahsetmiyorum.
orpheus2690 dedi: Ayarları kaydedip startup yazan yerdeki Windows logosuna basacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sorun ayar kaydetme değil herhangi bir şeyi ayarlayıp tiklediğimde yapmıyor ve her şeyi 0'a çekiyor,kapatıp açmaktan bahsetmiyorum.