W whitewolf Ziyaretçi 18 Eylül 2019 #1 Merhaba bu yazılımda CPU kullanımı için CPU1 usage, CPU2 usage vs olarak adlandırılan seçenekler var, ayrıca sadece CPU usage olarak da var. Oyun içinde hepsi farklı yüzdelik değerler veriyor oyunda işlemci kullanımı için hangisine bakmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2019
Merhaba bu yazılımda CPU kullanımı için CPU1 usage, CPU2 usage vs olarak adlandırılan seçenekler var, ayrıca sadece CPU usage olarak da var. Oyun içinde hepsi farklı yüzdelik değerler veriyor oyunda işlemci kullanımı için hangisine bakmam gerekir?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.961 Makaleler 3 Çözümler 16 18 Eylül 2019 #2 Sadece CPU usage değerine. Diğerleri çekirdeklerin kullanım oranı.
W whitewolf Ziyaretçi 18 Eylül 2019 #3 Paytak Penguen dedi: Sadece CPU usage değerine. Diğerleri çekirdeklerin kullanım oranı. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
Paytak Penguen dedi: Sadece CPU usage değerine. Diğerleri çekirdeklerin kullanım oranı. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.961 Makaleler 3 Çözümler 16 18 Eylül 2019 #4 Silinen üye dedi: Peki teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ayrıca sıcaklıkta da aynısı geçerli. Diğerleri çekirdek sıcaklıkları.
Silinen üye dedi: Peki teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ayrıca sıcaklıkta da aynısı geçerli. Diğerleri çekirdek sıcaklıkları.
W whitewolf Ziyaretçi 21 Eylül 2019 #5 Bir konu daha var Ram çalışma hızı neden yok göstergede yoksa ben mi bulamıyorum? Sadece Ram Usage var?
Bir konu daha var Ram çalışma hızı neden yok göstergede yoksa ben mi bulamıyorum? Sadece Ram Usage var?