MSI Afterburner CPU sıcaklığı göstergesini aktif etme

Seemih

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Size MSI Afterburner programıyla ilgili soru soracaktım. CPU sıcaklığını aktif ederken bu aşamada setup mu diyeceğiz, tamam mı? Tercihleri nasıl bulacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, programdan settings kısmına gelerek ekran (LCD) kısmından CPU ayarlarını aktive ederek bulabilirsiniz.

Merhaba. Size MSI Afterburner programıyla ilgili soru soracaktım. CPU sıcaklığını aktif ederken bu aşamada setup mu diyeceğiz, tamam mı? Tercihleri nasıl bulacağız?

Eki Görüntüle 1970952
Cpu yazısının solundaki tik'e bir kere tıklayın aktif olacaktır. uygulamayı diyorsanızda ok diyeceksiniz.

Hayır, programdan settings kısmına gelerek ekran (LCD) kısmından CPU ayarlarını aktive ederek bulabilirsiniz.

CPU yazısının solundaki Tik'e bir kere tıklayın aktif olacaktır. Uygulamayı diyorsanızda ok diyeceksiniz.

Bu linkteki rehberin dediğini yapıyordum "AIDA64 > tercihler > donanım izleme" yazmış. ama tercihlere nereden gireceğimizi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…