ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 9 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar sorunum bugün başladı başka oyunlarda çalışıyor hiçbir sıkıntı yok ama CS:GO'ya girince sol üstte hiçbir gösterge çalışmıyor, oyunu sildim yükledim ama sorunum hale devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Arkadaşlar sorunum bugün başladı başka oyunlarda çalışıyor hiçbir sıkıntı yok ama CS:GO'ya girince sol üstte hiçbir gösterge çalışmıyor, oyunu sildim yükledim ama sorunum hale devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Çözüm Recep Baltaş 28 Temmuz 2020 Oyunu -allow_third_party_software komut seti ile çalıştırın güncelleme gelene kadar.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Ekim 2020 #21 Geist232 dedi: Peki bu şekilde rekabetci oynarsak ban yer miyiz? -Allow_third_party_software ile. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama karşıya hile gelme olasılığı var. Artı 0 Eksi
Geist232 dedi: Peki bu şekilde rekabetci oynarsak ban yer miyiz? -Allow_third_party_software ile. Genişletmek için tıkla... Hayır. Ama karşıya hile gelme olasılığı var.
AnatolianTigerTR Hectopat Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 179 4 Aralık 2020 #22 ONURRRS dedi: Diüer attığım fotoğrafta onun da resmi mevcuttur evet sadece cs.go da çalışmıyor Nasıl olacak bu bakamayacakmıyız artık ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ONURRRS dedi: Diüer attığım fotoğrafta onun da resmi mevcuttur evet sadece cs.go da çalışmıyor Nasıl olacak bu bakamayacakmıyız artık ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et