phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 CS2'de MSI Afterburner ile FPS göremiyorum. Diğer oyunlarda görebiliyorum ama CS2'de hiçbir şey çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2023
CS2'de MSI Afterburner ile FPS göremiyorum. Diğer oyunlarda görebiliyorum ama CS2'de hiçbir şey çıkmıyor.
Çözüm Bold Pilot 26 Aralık 2023 Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç komutlarına -allow_third_party_software kodunu yazman lazım.
Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç komutlarına -allow_third_party_software kodunu yazman lazım.
JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.708 Çözümler 27 26 Aralık 2023 #2 CS2'yle beraber Afterburner kullanmak için ekstra ayar yapmanız lazım ama güvenirliği düşürüyor tavsiye etmem onun yerine: Steam/Ayarlar/Oyun içi/FPS sayaci şeklinde takip ederseniz CS2'de FPS sayacı aktif olur. Artı 0 Eksi
CS2'yle beraber Afterburner kullanmak için ekstra ayar yapmanız lazım ama güvenirliği düşürüyor tavsiye etmem onun yerine: Steam/Ayarlar/Oyun içi/FPS sayaci şeklinde takip ederseniz CS2'de FPS sayacı aktif olur.
KS KS phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #3 Hocam ortalamayı merak ediyorum ona göre bir performans yorumu yapmak istiyorum ve bir de güvenirliği nasıl düşürüyor? Artı 0 Eksi
Hocam ortalamayı merak ediyorum ona göre bir performans yorumu yapmak istiyorum ve bir de güvenirliği nasıl düşürüyor?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.450 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2023 #4 Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç komutlarına -allow_third_party_software kodunu yazman lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç komutlarına -allow_third_party_software kodunu yazman lazım.
KS KS phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #5 Bold Pilot dedi: Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç komutlarına -allow_third_party_software Kodunu yazman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yazıyorum hemen. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Steam'den oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmından başlangıç komutlarına -allow_third_party_software Kodunu yazman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yazıyorum hemen.