Çözüldü MSI Afterburner değer göstermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre Aslan100

Hectopat
Merhabalar az önce MSI Afterburner indirip kurdum ve hiçbir veri göremedim. Problem nedir?

msi after burner.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gereken ayarları yaptınız mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direkt ekran kartını görmüyor uygulama ben de. Ayarlar kısmında genel ayarlar donanım izleme ve kontrolünü etkinleştir ayarını diyorsanız o açık.

Kullanmakta olduğunuz GPU nedir? Intel HD Graphics ise normal bir durum denebilir.

Intel® Core™ i7-7700K kullanıyorum.

Eğer harici GPU yoksa göstermez diye biliyorum HD Graphics varsa göremezsiniz.

Harici GPU nedir ve HD Graphics nedir pek bilmiyorum kusura bakmayın kullandığım işlemci yukarıda yazıyor.
Problemi çözdüm eğer bu problemi yaşayan bir arkadaş varsa. Ya Valorant Vanguard silsin ya da Afterburner'dan ayarları açıp "enable Low Level IO" tikini kaldırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Direkt ekran kartını görmüyor uygulama ben de. Ayarlar kısmında genel ayarlar donanım izleme ve kontrolünü etkinleştir ayarını diyorsanız o açık.

Kullanmakta olduğunuz GPU nedir? Intel HD Graphics ise normal bir durum denebilir.

Intel® Core™ i7-7700K kullanıyorum.

Harici GPU nedir ve HD Graphics nedir pek bilmiyorum kusura bakmayın kullandığım işlemci yukarıda yazıyor.
Problemi çözdüm eğer bu problemi yaşayan bir arkadaş varsa. Ya Valorant Vanguard silsin ya da Afterburner'dan ayarları açıp "enable Low Level IO" tikini kaldırsın.

Dosya Ekleri

• problem cözüm.png
    problem cözüm.png
    1,4 KB · Görüntüleme: 376
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı