D Dogans423 Femtopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bugün MSI Afterburner indirdim ve kurdum ama değerler hiç değişmiyor. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar bugün MSI Afterburner indirdim ve kurdum ama değerler hiç değişmiyor. Yardım edebilir misiniz?
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 22 Nisan 2024 #2 Laptoplarda desteklemeye biliyor o ayarlar.
D Dogans423 Femtopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 TabutcuZenciMan dedi: Laptoplarda desteklemeye biliyor o ayarlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda kurmuş ama ondada dell laptop var onda destekliyor kurmamada o yardım etti ama içinden çıkamadık bi türlü
TabutcuZenciMan dedi: Laptoplarda desteklemeye biliyor o ayarlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda kurmuş ama ondada dell laptop var onda destekliyor kurmamada o yardım etti ama içinden çıkamadık bi türlü