MSI Afterburner değerleri göstermiyor

ReavenCache

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önce kartımın kaç derece olduğu, MHz değer vs. her şeyi gösteriyordu. Ama birdenbire hiçbir şey göstermediğini fark ettim. Nasıl çözebilirim? Kartla ilgili bir problem mi? Rica ediyorum DDU falan filan demeyin her şeyi denedim sil yükle falan yaptım sonuç aynı.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Daha önce kartımın kaç derece olduğu, MHz değer vs. her şeyi gösteriyordu. Ama birdenbire hiçbir şey göstermediğini fark ettim. Nasıl çözebilirim? Kartla ilgili bir problem mi? Rica ediyorum DDU falan filan demeyin her şeyi denedim sil yükle falan yaptım sonuç aynı.

Eki Görüntüle 1466055
Programı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi, alternatif programlarda da mı göster miyor? Mümkünse deneyiniz.

Programı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi, alternatif programlarda da mı göster miyor? Mümkünse deneyiniz.

Evet en az 5 6 kere sil yükle yaptım ekran kartım da anlamsız bir şekilde fena ısınmaya başladı yarın format atacağım sanırım.

Uyumluluk modunu degistirip deneyin bir de. Afterburner'i kalintilari ile birlikte kaldirip tekrar kurmayi denediniz mi peki? Ekran karti sürücüsü güncel mi?
denedim işe yaramıyor ekran kartım güncel değil güncellediğim zaman sorun yaşadım geri eski sürüme geçtim

Eski sürümünü kurup denediniz mi?

Bunu mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı