MSI Afterburner değerleri göstermiyor

Makaleler
13
Daha fazla  
Daha önce böyle bir sorunum yoktu, son zamanlarda değerleri göstermemeye başladı. Silip hem Afterburner hem de RivaTuner'in güncel sürümlerini indirmeme rağmen yine göstermiyor. Ayarlarında da sorun yok. OSD'de göster tiki işaretli, izleme ekranında sorun yok.

Afterburner sürümü 4.6.4, RivaTuner sürümü de 7.3.4. önceki 7.3.3 idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop mu? Laptopsa NVIDIA Optimus zamazingoları yüzünden ekran kartı oyun gibi programlarla "aktive" olana kadar çalışmadığı için MSI Afterburner bugda kalıyor. Bende de bir çok değeri göstermiyordu. Programı oyuna girdikten sonra açınca sorun düzeldi bende.

Laptop mu? Laptopsa NVIDIA Optimus zamazingoları yüzünden ekran kartı oyun gibi programlarla "aktive" olana kadar çalışmadığı için MSI Afterburner bugda kalıyor. Bende de birçok değeri göstermiyordu. Programı oyuna girdikten sonra açınca sorun düzeldi bende.

MSI Afterburner'da izleme kısmındaki GPU sıcaklığı ve kullanımını gösterme seçekleri de yok olmuş çok garip. GPU kullanılan VRAM'i gösteriyor, GPU MHz'ini gösteriyor, GPU Watt'ını gösteriyor ama sıcaklık ve kullanım yok.

MSI Afterburner'da izleme kısmındaki GPU sıcaklığı ve kullanımını gösterme seçekleri de yok olmuş çok garip. GPU kullanılan VRAM'i gösteriyor, GPU MHz'ini gösteriyor, GPU Watt'ını gösteriyor ama sıcaklık ve kullanım yok.
Laptopsa mux açın düzeliyor. Çift ekran kartı açık olunca gpu sıcaklığını gösteremiyorsun nedenini bilmiyorum öyle çözdüm ben.

Dün aynı sorunu bende yaşadım.
Windows 11 'in güncelleme öncesinde sorun yoktu güncelleme sonrası oyuna girdim hiç çalışmadı bende direkt güncellemeye bağlamıştım sorunu.
Güncellemeyi geri alıp denedim yine çalışmadı.
Ayarları kontrol ettim kapatıp açtım vs vs çözüm olmadı.
komple kaldırım yeniden yükledim ve bilgisayarı kapatıp açtım sorun düzeldi. Daha sonra hemen Windows 11 güncellemesini yaptım tekrar kontrol ettim sorun yoktu.

Bu arada dediğiniz gibi GPU ekran kartı sıcaklığı kafasına göre takılıyor yani bazen hiç göstermiyor ayarları kontrol ettiğimde ilgili ayarın olmadığı resmen kuş olup uçtuğunu gördüm. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı