Çözüldü MSI Afterburner değerleri göstermiyor

• Konuyu başlatan Pube
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 312
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pube

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics.
Meslek
Öğrenci
MSI Afterburner'da her şey 0 olarak gözüküyor. Tam olarak sorun nedir?

İşlemci: Intel Core i7-1255u
Ekran kartı: Intel Iris Xe.

1736441131405.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygulamayı kurarken size Riva Statistics adında bir yazılım daha kurdurtuyor onu kurdunuz mu? Kurmadıysanız Afterburner'i silin, yeniden yükleyin ve kurun.

Değerleri görebilmesi gerekiyor, kurduğum laptoplarda hiç değerlerini göremediğim bir dahili karta rastlamadım.
RTSS yalnızca MSI Afterburner'ın sunduğu verileri DLL injection yaparak, oyun içi OSD'ye yansıtmaya ve MSI Afterburner üzerinden video çekimi yapabilmeye yaramakta. O olmasa dahi MSI Afterburner kendi GUI'si üzerinden verileri görüntüleme yetisine sahip.

Aşağıdaki görsellerin hepsi Iris Xe kullananların MSI Afterburner'daki görüntüleri:

1736443953784.png 1736443990555.png 1736444007225.png
Dahili kart kullanıyorsunuz, bu yüzden MSI Afterburner'da kartınızla ilgili değerleri görememeniz veya değiştirememeniz normal bir durum.

Uygulamayı kurarken size Riva Statistics adında bir yazılım daha kurdurtuyor onu kurdunuz mu? Kurmadıysanız Afterburner'i silin, yeniden yükleyin ve kurun.

Dahili kart kullanıyorsunuz, bu yüzden MSI Afterburner'da kartınızla ilgili değerleri görememeniz veya değiştirememeniz normal bir durum.
Değerleri görebilmesi gerekiyor, kurduğum laptoplarda hiç değerlerini göremediğim bir dahili karta rastlamadım.

Son düzenleme:

RTSS yalnızca MSI Afterburner'ın sunduğu verileri DLL injection yaparak, oyun içi OSD'ye yansıtmaya ve MSI Afterburner üzerinden video çekimi yapabilmeye yaramakta. O olmasa dahi MSI Afterburner kendi GUI'si üzerinden verileri görüntüleme yetisine sahip.

Aşağıdaki görsellerin hepsi Iris Xe kullananların MSI Afterburner'daki görüntüleri:

1736443953784.png 1736443990555.png 1736444007225.png

Çözüm
Eski laptopumda Vega 8 vardı onda görebiliyordum.

Kurdum.

Eki Görüntüle 2392641Eki Görüntüle 2392643Eki Görüntüle 2392644
Bir çözümü yok mu?

Bu kart için MSI Afterburner'dan bir veri alamazsınız. Bir umut HWMonitor veya HWInfo programlarına da göz atmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı