Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 12 Ocak 2020 #1 MSI Afterburner programını açtım fakat ekran kartımın sıcaklığını, MHz değerini göstermiyor. Her şey 0.
MSI Afterburner programını açtım fakat ekran kartımın sıcaklığını, MHz değerini göstermiyor. Her şey 0.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 12 Ocak 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 12 Ocak 2020 #3 PARAMORE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OSD değil dostum. Menüdeki gösterimi diyorum.
PARAMORE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OSD değil dostum. Menüdeki gösterimi diyorum.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 12 Ocak 2020 #4 Manyah dedi: OSD değil dostum. Menüdeki gösterimi diyorum. Genişletmek için tıkla... Onla ilgili bilgim yok. OSD açıp oyunda deneyip daha net görün, isterseniz.
Manyah dedi: OSD değil dostum. Menüdeki gösterimi diyorum. Genişletmek için tıkla... Onla ilgili bilgim yok. OSD açıp oyunda deneyip daha net görün, isterseniz.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 13 Ocak 2020 #5 Sorun hala devam ediyor.
T T1meG0ESB4ck Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 133 13 Ocak 2020 #6 Muhtemelen ekran kartınız desteklemiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2020
Cenk Karasol Megapat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #7 Evet bende de benzer sorun var. GTX 950M ekran kartımın clock değerleri gözüküyor fakat sıcaklık 0 olarak gözüküyor. HD Graphics 630'un ise tamamen sıfır gözüküyor görseldeki gibi, ben de bir çözüm bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2020
Evet bende de benzer sorun var. GTX 950M ekran kartımın clock değerleri gözüküyor fakat sıcaklık 0 olarak gözüküyor. HD Graphics 630'un ise tamamen sıfır gözüküyor görseldeki gibi, ben de bir çözüm bulamadım.