niceokumuyorum
Zeptopat
Daha fazla
Hocam laptop mu bu? GPU kullanılmıyor gibi.Oyunlarda sürekli donma takılma ve akıcı olmama sorunu yaşıyorum. Bu değerler ne ifade ediyor?
masaüstü, bu durumu nasıl halledebilirim?Hocam laptop mu bu? GPU kullanılmıyor gibi.
oyun başında sorun yok ama şöyle izah ediyim, botta oynarken farm yapamıyorum yani o derece rahatsız ediyor, takaslara giremiyorum sırf bu yüzden anlık takılmalar saçma sapan şeyler oluyor skill atınca anlık bozulmalar.Sıcaklıklar ve kullanımlar normal gibi anladığım kadarıyla LoL oynuyorsun oyunun donduğu yerler Team fightlar mı? Ve bilgisayar özelliklerini bizimle paylaşabilir misin?
100'ün altına düşmüyor ama hissiyat kötü. 100 kasmaması için iyi bir değer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?Değerler normal gibi hocam. LoL'de CPU tabanlı bir oyun, GPU değerleri iyi. FPS'iniz kaç?
Nasıl yapacağım? Nvidia denetim masasında zaten öyle gözüküyor.Sıcaklık değerleri vs normal sadece ekran kartını oyununuz ya kullanmıyor ya da çok az kullanıyor o yüzden yiyorsunuz drop grafik ayarlarından oyunu GPU'ya atayıp deneyin.
gelişmiş ekran ayarlarında hertz full demi ?masaüstü, bu durumu nasıl halledebilirim?
oyun başında sorun yok ama şöyle izah ediyim, botta oynarken farm yapamıyorum yani o derece rahatsız ediyor, takaslara giremiyorum sırf bu yüzden anlık takılmalar saçma sapan şeyler oluyor skill atınca anlık bozulmalar.
100'ün altına düşmüyor ama hissiyat kötü. 100 kasmaması için iyi bir değer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Nasıl yapacağım?
Evet monitörüm 144 Hz, öyle ayarladım.gelişmiş ekran ayarlarında hertz full demi ?
Sisteminiz nedir?masaüstü, bu durumu nasıl halledebilirim?
oyun başında sorun yok ama şöyle izah ediyim, botta oynarken farm yapamıyorum yani o derece rahatsız ediyor, takaslara giremiyorum sırf bu yüzden anlık takılmalar saçma sapan şeyler oluyor skill atınca anlık bozulmalar.
100'ün altına düşmüyor ama hissiyat kötü. 100 kasmaması için iyi bir değer değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Nasıl yapacağım? Nvidia denetim masasında zaten öyle gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.