MSI Afterburner değerleri normal midir?

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. AMD RX 7800XT ve Ryzen 5 7600 işlemciye sahibim. Ekran görüntüsündeki işlemcinin sıcaklık değerleri ve işlemci kullanımı değerleri böyle dalgalı bir şekilde seyrediyor hep. Bu normal midir? Ekran kartının sıcaklık değerinde böyle bir dalgalanma olmadığı için sormak istedim.

değ.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalgalanmalı sıcaklık dediğin Japonya ekonomisi seviyesinde bir dalgalanma, eğer boştayken dalgalanma Türkiye ekonomisine dönerse sıkıntı vardır ancak şu an sorun yok.

Bu paylaşmış olduğum görsel CS:GO'da yük altındaki değerler. Bir de boştaki halini atabilirim isterseniz.

Boşta da olsa yük altında da olsa gayet iyi sıcaklıklar.

Teşekkür ederim bir de biliyor musunuz bilmiyorum ancak yine de danışmak istediğim bir konu vardı. Bazen bazı oyunlarda işlemci sıcaklığı 70 derecelere bir anlık geldiğinde kasadan bir hava verme sesi gibi ya da nefes alma sesi gibi dışarıdan duyulacak seviyede bir ses geliyor bir süreliğine sonra kesiliyor. Ancak sıcaklık değerleri GPU 60 ve CPU 50-60 derece aralığında seyrediyor. Bu ses ne olabilir acaba? Sorun yaratabilir mi?

Teşekkür ederim bir de biliyor musunuz bilmiyorum ancak yine de danışmak istediğim bir konu vardı. Bazen bazı oyunlarda işlemci sıcaklığı 70 derecelere bir anlık geldiğinde kasadan bir hava verme sesi gibi ya da nefes alma sesi gibi dışarıdan duyulacak seviyede bir ses geliyor bir süreliğine sonra kesiliyor. Ancak sıcaklık değerleri GPU 60 ve CPU 50-60 derece aralığında seyrediyor. Bu ses ne olabilir acaba? Sorun yaratabilir mi?
İşlemci sıcaklığı belirli seviyeye çıktığında fanlar muhtemelen birden %100e çıktığı için böyle bir sorun oluyordur, önemli olduğunu sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı