J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.794 13 Ekim 2019 #1 LoL oynarken çektim fotoyu, değerler nasıl? Hiç bilgim yok ve test etmem gereken başka bir değer var mı? Bir de FPS 60'a kitleniyor, bunu daha yukarı çekme şansımız yok mu? Not: Laptop kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2019
LoL oynarken çektim fotoyu, değerler nasıl? Hiç bilgim yok ve test etmem gereken başka bir değer var mı? Bir de FPS 60'a kitleniyor, bunu daha yukarı çekme şansımız yok mu? Not: Laptop kullanıyorum.
Buğra G. Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 13 Ekim 2019 #2 Oyun görüntü ayarlarından kare hızı limitini kaldırın ve açıksa dikey senkronizasyonu kapatın.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.794 13 Ekim 2019 #3 Buğra G. dedi: Oyun görüntü ayarlarından kare hızı limitini kaldırın ve açıksa dikey senkronizasyonu kapatın. Genişletmek için tıkla... Bulamadım maalesef. Sıcaklık ve kullanım değerleri nasıl, bilgisi olan var mı?
Buğra G. dedi: Oyun görüntü ayarlarından kare hızı limitini kaldırın ve açıksa dikey senkronizasyonu kapatın. Genişletmek için tıkla... Bulamadım maalesef. Sıcaklık ve kullanım değerleri nasıl, bilgisi olan var mı?
Ö Özcan ÖZCAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.375 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2019 #4 Laptop için normal değerler. Ayarlara gir tek tek bak FPS kilit orada işte kare hız limiti ve dikey senkronizasyon onları kapat düzgün FPS alırsın.
Laptop için normal değerler. Ayarlara gir tek tek bak FPS kilit orada işte kare hız limiti ve dikey senkronizasyon onları kapat düzgün FPS alırsın.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 13 Ekim 2019 #5 Şu seçeneği limitsiz yapmayı deneyin. Dosya Ekleri images (40).jpeg 29,1 KB · Görüntüleme: 104
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.794 29 Ekim 2019 #6 Özcan ÖZCAN dedi: Laptop için normal değerler. Ayarlara gir tek tek bak FPS kilit orada işte kare hız limiti ve dikey senkronizasyon onları kapat düzgün FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... 231561 dedi: Şu seçeneği limitsiz yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım fakat düzelmedi. Hala 60fps sabit. Buğra G. dedi: Oyun görüntü ayarlarından kare hızı limitini kaldırın ve açıksa dikey senkronizasyonu kapatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2019
Özcan ÖZCAN dedi: Laptop için normal değerler. Ayarlara gir tek tek bak FPS kilit orada işte kare hız limiti ve dikey senkronizasyon onları kapat düzgün FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... 231561 dedi: Şu seçeneği limitsiz yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım fakat düzelmedi. Hala 60fps sabit. Buğra G. dedi: Oyun görüntü ayarlarından kare hızı limitini kaldırın ve açıksa dikey senkronizasyonu kapatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı.