WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Her açtığım zaman bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 5 Mart 2021 #2 Görev yöneticisinden kontrol ederek tüm yazılım grubunu kapatın ve En son DirectX sürümünü yükleme bunu kurup tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden kontrol ederek tüm yazılım grubunu kapatın ve En son DirectX sürümünü yükleme bunu kurup tekrar deneyin.
KS KS WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 261538 dedi: Görev yöneticisinden kontrol ederek tüm yazılım grubunu kapatın ve En son DirectX sürümünü yükleme bunu kurup tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Lakin ben maalesef yaklaşık 2 gün boyunca bilgisayarıma bakamayacagim. Bu konuyu takip ederseniz sevinirim. Çünkü o zaman müsait olabileceğim. Müsait olduğum zaman haber vereceğim. Artı 0 Eksi
261538 dedi: Görev yöneticisinden kontrol ederek tüm yazılım grubunu kapatın ve En son DirectX sürümünü yükleme bunu kurup tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Lakin ben maalesef yaklaşık 2 gün boyunca bilgisayarıma bakamayacagim. Bu konuyu takip ederseniz sevinirim. Çünkü o zaman müsait olabileceğim. Müsait olduğum zaman haber vereceğim.