Bilgisayarımda darboğaz var mı diye bakmak için MSI Afterburner yükledim. Ekran kartı kullanımı % olarak göstermiyor ve ekran kartı sıcaklığını da göstermiyor. Yardımcı olur musunuz?
Videoyu tam izlemedin veya yüklediğin programda hata var. Hatalıysa tekrar sil ve yükle. Ayarlar butonuna tıkladığında "MSI Afterburner ayarları" penceresi çıkmalı.
Videoyu tam izlemedin veya yüklediğin programda hata var. Hatalıysa tekrar sil ve yükle. Ayarlar butonuna tıkladığında "MSI Afterburner ayarları" penceresi çıkmalı.
Aslında videoyu izleyerek kurdum ve Technopat'ta yetkili birisinin paylaştığı bir linkten yükledim. "MSI Afterburner ayarları" penceresi çıkıyor ancak GPU Sıcaklığı diye bir seçenek yok.
Tam olarak emin değilim, program dizüstü bilgisayarlar ile uyumlu olmayabilir. Sonuç olarak "GPU2 kullanımı" aktifleştirdiğinizde harici ekran kartı kullanımını ekrana veriyor mu?
Tam olarak emin değilim, program dizüstü bilgisayarlar ile uyumlu olmayabilir. Sonuç olarak "GPU2 kullanımı" aktifleştirdiğinizde harici ekran kartı kullanımını ekrana veriyor mu?
MSI Afterburner hakkında bilgi sahibi birisi cevap yazana kadar alternatif programları deneyin. En azından istediğiniz bilgilere (oyun içinden olmasa da) ulaşabilirsiniz.
Örnek: "GPU-Z" olabilir.