MSI Afterburner Ekran Kartı Sıcaklığını ve Kullanımını Göstermiyor

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhabalar,

Bilgisayarımda darboğaz var mı diye bakmak için MSI Afterburner yükledim. Ekran kartı kullanımı % olarak göstermiyor ve ekran kartı sıcaklığını da göstermiyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oradaki bölümde GPU kullanımı ve GPU sıcaklığı hakkında bir seçenek çıkmıyor. GPU sıcaklık limiti ve GPU kullanım limiti var.

MSI Afterburner yüklerken yanında RivaTurner Statistics adlı programı da yüklemeniz gerekiyor.
Yükledim ama GPU sıcaklığı diye bir seçenek yok.

Videoyu tam izlemedin veya yüklediğin programda hata var. Hatalıysa tekrar sil ve yükle. Ayarlar butonuna tıkladığında "MSI Afterburner ayarları" penceresi çıkmalı.

Aslında videoyu izleyerek kurdum ve Technopat'ta yetkili birisinin paylaştığı bir linkten yükledim. "MSI Afterburner ayarları" penceresi çıkıyor ancak GPU Sıcaklığı diye bir seçenek yok.

Tam olarak emin değilim, program dizüstü bilgisayarlar ile uyumlu olmayabilir. Sonuç olarak "GPU2 kullanımı" aktifleştirdiğinizde harici ekran kartı kullanımını ekrana veriyor mu?

Ekleme: Ben bilgisayarı masaüstü sanıyordum

GPU2 olarak belirtilen ekran kartı Nvidia ekran kartı. Ekrana değerleri çıkıyor ama sıcaklık ve % olarak kullanımı çıkmıyor.

MSI Afterburner hakkında bilgi sahibi birisi cevap yazana kadar alternatif programları deneyin. En azından istediğiniz bilgilere (oyun içinden olmasa da) ulaşabilirsiniz.
Örnek: "GPU-Z" olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…